Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

«ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ


Μια μεγάλη γιορτή με πλούσια events και μοναδικές συναυλίες στους ανακαινισμένους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου.Πολλά πάρτι στα εμπορικά καταστήματα με πλούσια δώρα        
Σάββατο 21 Ιουνίου 2014
και ώρα από 19:00 έως και μετά τα μεσάνυχτα
Μία ξεχωριστή Νύχτα θα ζήσουν οι επισκέπτες του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου, το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 από τις 07:00 το απόγευμα έως και μετά τα μεσάνυχτα, με πλούσια δρώμενα, μοναδικές συναυλίες από πολυαγαπημένους καλλιτέχνες, πολλή σύγχρονη και μοντέρνα μουσική επιλεγμένη από διακεκριμένους DJ της ελληνικής μουσικής σκηνής, μαζί με κεράσματα στους ανακαινισμένους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου και ποικιλία από πάρτι των εμπορικών καταστημάτων με πλούσια δώρα. 

Ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνουν αυτή τη μοναδική «Λευκή Νύχτα», στην οποία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν: Στη δωρεά θεατρική παράσταση Σκιών, στη δωρεάν έκθεση βιβλίου των βιβλιοπωλείων «ΠΟΘΗΤΟΣ – ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ, σε 12 διαφορετικά Επιτραπέζια Παιχνίδια στους πεζόδρομους του Αμαρουσίου (Τhis House Rules), στην έκθεση ζωγραφικής, στην κατασκευή κεραμικών από το Συνεταιρισμό Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου, ενώ θα τους προσφέρονται κεράσματα με ανθρακούχο μηλίτη Somersby. 
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου θα δώσει το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων. Τη μουσική σκυτάλη θα παραλάβουν στην πλατεία Κασταλίας οι C:REAL, SOUL, OF STEEL και το Μουσικό Σχήμα Κορρέ.
Κάθε ανακαινισμένος πεζόδρομος του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου θα     πλημμυρίσει από διασκεδαστικά Happening, αποκτώντας το δικό του μοναδικό καλοκαιρινό χρώμα: 

Στη Μητροπόλεως: DJ SET Έφη Μαλτέζου, Galaxy fm και παράσταση κλόουν.
Στη Δήμητρος και Διονύσου: Πάρτι με Latin Zumba  της Σχολής Χορού Dancemotion και γευστικές δοκιμές Ανθρακούχου Μηλίτη Somersby.  
Στη Διονύσου: Επιτραπέζια παιχνίδια House Of Rules.
Στη Δήμητρος και Πλαστήρα : DJ SET Liquid Lui.
Δήμητρος: Παράσταση Κλόουν και Παιδική Ζωγραφική Arti Passatempo.
- Ερμού : Red Bull Event Car & DJ SET M7 15, Χορωδία, Παράσταση Κλόουν.
-Ερμού και Διονύσου: Κατασκευή Κεραμικών από τον Συνεταιρισμό Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου.                                    
-Ερμού και Πλαστήρα: Παιδική Παράσταση Θεάτρου Σκιών. 
Πλαστήρα: Έκθεση Βιβλίου, Έκθεση Ζωγραφικής.
Η διασκέδαση θα συνεχισθεί μετά τα μεσάνυχτα στα μπαράκια της αγοράς με πολλά πάρτι , όπως:

 -Faltso Bar (Διάμεση 5-7) Garden Coctail Party Dj Set Νίκος Δρογώσης «Εν Λευκώ_New Disco & New Funk.
- Στοά 33 (Ερμού 33)  White Cocktail Party.- Gorilla 11 (Θησέως 7) Rock Night .
- Franco (Ερμού 33 ) Βραδιά Πιάνου.
- June 1st 1935 (Θησέως & Θέμιδος) Rock Βραδιά.- Πιπίλα ( 28ης Οκτωβρίου & Διονύσου) Fresh Fruit.- Cocktails με Soul Funky Μουσική.
- Frullato (Ερμού 24 Στοά) Summer Breeze Party.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ : http://www.maroussi.gr/appdata/usertexts/images/2014/06/lefki_nuxta_prg.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου