Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Δήμος Αχαρνών : Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας.


Ο Δήμος Αχαρνών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλης Βρεττός, διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά την καλοκαιρινή εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας, σε συνεργασία με τη Future Library και με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ».
Από τις 23 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου σας περιμένουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών στην 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία που φέτος έχει τίτλο «Ό,τι κι αν σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!». Οι αντίθετες έννοιες μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο και τη ζωή και μας μυούν στη διαλεκτική και θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και – φυσικά – με τα ίδια τα βιβλία και την Ανάγνωση.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών με την Καλοκαιρινή Εκστρατεία θα ανανεώσει τη συλλογή της με τα καινούρια βιβλία και με εργαστηριακά είδη φυσικής που θα προσφέρει το Future Library.
Πληροφορίες και προεγγραφές:
Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών, Φιλαδελφείας 217 (1ος όροφος),
τηλ.: 210-2322878
Τμήμα Πολιτιστικής Εκπαίδευσης, τηλ.: 2132072538
Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.
πηγή : http://www.acharnes.gr/content/section-1310

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου