Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Public Συντάγματος : Δωρεάν σεμινάρια στα tablet της Lenovo σε αρχάριους χρήστες.

Για όσους αισθάνονται νέοι στην ηλικία και δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση tablet, τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός!
 Τα Public σε συνεργασία με ομάδα καθηγητών και σπoυδαστών του τομέα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια στα tablet της Lenovo σε αρχάριους και μη εξοικειωμένους με την τεχνολογία χρήστες. Τα σεμινάρια διάρκειας τριών μηνών ξεκινούν το Μάρτιο και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος στον 5οόροφο.

 Στόχος: η εξοικείωση των αρχάριων και ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας με τις βασικές λειτουργίες των tablet, τη χρησιμότητα των εφαρμογών και τρόπους εγκατάστασής τους, την πλοήγηση στο internet και τη χρήση e-mail.
1ο σεμινάριο: Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 11:00
Θέμα: Πώς λειτουργεί το tablet μου;
Όλα τα βήματα, από το απλό άνοιγμα και φόρτιση του tablet, μέχρι και δημιουργία λογαριασμών στα social media, την πληρωμή λογαριασμών και την κατάθεση φορολογικής δήλωσης μέσω internet, on-line αγορές και βιντεοκλήσεις.
 2ο σεμινάριο: Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 11:00
Θέμα: Τι είναι οι εφαρμογές; 

Ανακαλύπτουμε τις εφαρμογές. Πως μπορώ να τις βρω και να τις εγκαταστήσω; Ποιες δημοφιλείς εφαρμογές μου είναι χρήσιμες;
Πληροφορίες:
Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και η είσοδος είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 8181542. 
Αν πιστεύεις ότι η τεχνολογία δεν είναι μόνο για τους νέους, έλα στα Public!
πηγή : http://blog.public.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου