Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Νέα Εξόρμηση Ετοιμάζει ο Σύλλογος Ζωφριάς.


ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ
22 – 23 – 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

1 Ημέρα - Σαββάτο
Αναχώρηση 7.30 από Σύλλογο για Κόρινθο, Ισθμό , στο ύψος της Ακράτας στάση για καφέ και συνεχίζουμε μέσω της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου , για το Μενίδι, στάση για γεύμα. Εν συνεχεία φτάνουμε στο Μπιζάνι όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Παύλου Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα, άφιξη στην πόλη των Ιωαννίνων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2 Ημέρα - Κυριακή
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια με πρώτη μας επίσκεψη μας το Μοναστήρι της Μολυμβδοσκέπαστης κοντά στη 
Κόνιτσα και  καταλήγουμε στο  Μονοδένδρι , ένα όμορφο αντιπροσωπευτικό χωριό του Ζαγορίου με γραφικά καλντερίμια και πετρόχτιστα κτίρια, όπου θα παραμείνουμε  για το μεσημεριανό μας  . Όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν έως τη χαράδρα του Βίκου ένα μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη το οποίο αναφέρεται στο βιβλίο Γκίνες ως το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου. Επιστροφή στα Ιωάννινα και επίσκεψη στη λίμνη των Ιωαννίνων, την Παμβώτιδα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στο γραφικό νησάκι και να επισκεφθούν το σπίτι του Αλή Πασά Ιωάννινα. Διανυκτέρευση.
3 Ημέρα - Δευτέρα
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το όμορφο Μέτσοβο όπου θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε το Μουσείο - Αρχοντικό Αβέρωφ Τοσίτσα, την εκκλησία της Αγ.  Παρασκευής και την πινακοθήκη .Αναχώρηση προς τη Καλαμπάκα  παραμονή για το μεσημεριανό φαγητό και από εκεί αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
Τιμή  100 ευρώ.
Περιλαμβάνει: Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, διαμονή σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο με πρωινό,.
Τηλέφωνο επικοινωνίας :

6977349267 – 210 2475434   Κωβαίου Ευαγγελία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου