Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Δήμος Αχαρνών : 3ήμερο Δωρεάν Προληπτικών Ελέγχων Κύφωση-Σκολίωση

H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Κυριακή Σαββίδη του Δήμου  Αχαρνών σε συνεργασία με τον Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, σας  προσκαλούν να συμμετάσχετε στην 3ημερη εκδήλωση για τη Σκελετική Υγεία που διοργανώνουν  από Δευτέρα 17 Μαρτίου έως Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου. 

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά μετην κύφωση-σκολίωση, την πρόληψη, τη διατροφή και πολλά άλλα.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων κύφωσης-σκολίωσης, από εξειδικευμένους επιστήμονες.
Η εξέταση της σπονδυλικής στήλης γίνεται με το νέο σύστημα FORMΕTRIC, έναν νέο τρόπο ελέγχου της σπονδυλικής στήλης ΧΩΡΙΣ ακτινοβολία. Η μέθοδος αυτή είναι ένας συνδυασμός της πιο εξελιγμένης μορφής βίντεο και της ψηφιακής επεξεργασίας δεδομένων. Το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι μια ακριβής απεικόνιση που χρησιμοποιείται ήδη από πολλούς γιατρούς και πανεπιστημιακές κλινικές της Ευρώπης και των Η.Π.Α.
Οι εξετάσεις για κύφωση-σκολίωση, θα πραγματοποιηθούν 17-19 Μαρτίου, ώρες 10:30-17:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132072328 κα Φανή Κουμπούρη.
πηγή : http://www.acharnes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου