Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Η Έκθεση «ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» Ξανά Κοντά μας στο metro Συντάγματος από 11-13 Νοέμβρη.

Ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ.- 9.00 μ.μ.

Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” είναι μια έκθεση με σκοπό την προβολή και προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο της μεσογειακής διατροφής με ότι καλύτερο παράγεται στην Κρήτη - έτσι ώστε αυτά να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κρητική γη και θα εκτίθενται στα περίπτερα των εκθετών-παραγωγών και να αγοράσουν προϊόντα όπως: ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, μέλι, γάλα, ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές κτλ.

Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα  στον εκθεσιακό χώρο του metro στο Σύνταγμα  από 11 -13 Νοεμβρίου και σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε την υποστήριξη  της ελληνικής ομογένειας που εκπροσωπείται από τον κο Γιώργο Μάλλιαρη μέλος του Δ.Σ. της ελληνικής κοινότητας των Βρυξελλών και ο οποίος με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του έχει παρουσιάσει τα Ελληνικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο στα πλαίσια παρουσίασης της Ελληνικής Γαστρονομίας και Παράδοσης.
Χορηγοί της έκθεσης θα είναι τα κηπευτικά Κρήτης με τους εξής 7 Συνεταιρισμούς:
  • Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου,
  • Αγροτικός Συνεταιρισμός Κηπευτικών Κουντούρας,
  • Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιεράπετρας «ΑΝΑΤΟΛΗ»
  • Αγροτικός Συνεταιρισμός ΝΟΤΟΣ,
  • Α.Σ.Ο.Π. Ελαφονησίου ΣΥΝ.Π.Ε,
  • Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Ελαφονησίου –Χρυσοσκαλίτισας,
  • Ομάδα Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων «ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου