Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους μας, ότι ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών θα πραγματοποιήσει την δεύτερη για φέτος ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρες 9:00 πμ - 14:00 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Κρητών Αχαρνών (Κ.Γιαμπουδάκη 98, Προφήτης Ηλίας Αχαρνών, τηλ.210-2465678).

Τους μήνες που προηγήθηκαν αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου μας, λόγω των αλλαγών που συντελέστηκαν σε πολλά νοσοκομεία της χώρας και της αναστάτωσης που προκλήθηκε στο χώρο της υγείας, με αποτέλεσμα σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις να αδυνατούμε να εξυπηρετήσουμε τη ζήτηση που υπήρχε σε αίμα. 



Χάρη όμως στην προσπάθεια του άριστου επιστήμονα και επικεφαλής γιατρού του τμήματος, το οποίο στην κυριολεξία διαλύθηκε λόγω των εξελίξεων και αναγκάστηκε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο, καταφέραμε να ξεκινήσουμε και πάλι τη διαχείριση της Τράπεζας και να είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στην επόμενη αιμοδοσία μας και να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας.

Γιαυτό σας περιμένουμε όλους. Ελάτε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου να γνωριστούμε, να μιλήσετε με το ιατρικό προσωπικό και, εάν είστε σε θέση, αφιερώστε 10 λεπτά από το χρόνο σας και χαρίστε ένα πολύτιμο δώρο ζωής, ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Μπορεί αυτός ο κάποιος να είναι ακόμα και δικός σας άνθρωπος, συγγενής ή φίλος. Μην του στερείτε το δικαίωμα στη ζωή.

Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας.



πηγή : www.facebook.com/groups/kritesmenidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου