Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δήμος Περιστερίου : Διαγωνισμός ζωγραφικής «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη».


Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, ο Δήμος Περιστερίου καλεί τα παιδιά να ζωγραφίσουν μαγικές στιγμές των Χριστουγέννων.
Η φωτεινή πόλη των εορτών θα γίνει φέτος δικό τους δημιούργημα με μοναδικό αντάλλαγμα μια πινελιά από τα χρώματα και την ξεγνοιασιά τους. 
Δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να φιλοτεχνήσουν την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, με την πεποίθηση πως θα καταφέρουν να την μετατρέψουν στην ομορφότερη πλατεία της πόλης, γι' αυτό το λόγο, προκηρύσσεται διαγωνισμός με θέμα: «Τα παιδιά ομορφαίνουν την πόλη»
Μοναδικός περιορισμός στην παλέτα του κάθε μικρού ζωγράφου, είναι το θέμα που θα επιλέξει να έχει σχέση με τα Χριστούγεννα.
Οι 30 καλύτερες ζωγραφιές θα τοποθετηθούν, για όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, στα ειδικά πλαίσια της πλατείας Εθν. Αντίστασης.
Μετά το τέλος των εορτών τα πλαίσια θα παραδοθούν στα παιδιά στα οποία ανήκουν, ως έπαθλο κι ενθύμιο για την προσπάθεια αλλά και την προσφορά τους.
Για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή  πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π.) στα τηλέφωνα 210-5779914, 210-5779049, e-mail: depadp@yahoo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου