Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Το Tech Open 2013 στο The Mall Athens από 7-27 Οκτωβρίου.


Από τις 7 έως και τις 27 Οκτωβρίου το The Mall Athens μας προσκαλεί για άλλη μια χρονιά στον κόσμο της τεχνολογίας, μέσα από την ενέργεια “Tech Open 2013”. Για να είστε πάντα open στο αύριο της τεχνολογίας και της καινοτομίας και in… στο πιο hot σημείο συνάντησης των περισσοτέρων και άκρως ενημερωμένων καταστημάτων τεχνολογίας! 
Το Tech Open 2013” ξεκινάει και φέτος στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, και δίνει την ευκαιρία σε tech lovers και μη να εξερευνήσουν το συναρπαστικό κόσμο της καινοτομίας μέσα από τα καταστήματα τεχνολογίας, αλλά και παρουσιάσεις κορυφαίων εταιριών τεχνολογίας. Οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με τηλεκατευθυνόμενα οχήματα, να ανακαλύψουν τα μυστικά της ρομποτικής, να δημιουργήσουν και να εκτυπώσουν το δικό τους τρισδιάστατο αντικείμενο, και να διασκεδάσουν δημιουργικά στο εργαστήρι πειραμάτων φυσικής. 

Τέλος, από τις 12 έως και τις 19 Οκτωβρίου το 3ο επίπεδο του The Mall Athens θα φιλοξενήσει την εικαστική έκθεση «Eye Create», με έργα που έργα έχουν φιλοτεχνήσει οι αριστούχοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την προάσπιση του αγαθού της όρασης, του Προγράμματος «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη».  

Ωράριο λειτουργίας διαδραστικών:
Δευτέρα  - Παρασκευή: 16.00 – 20.00
Σάββατο: 12.00 – 20.00
Κυριακή: 11.00 – 19.00 (μόνο στο 3ο επίπεδο)

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Δευτέρα  -  Κυριακή: 09.00 – 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου