Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Φλαμπούρι : Διπλή Πεζοπορική Βόλτα στην Πάρνηθα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013.


Μη χάσετε τις πεζοπορικές βόλτες του Σαββάτου που μας έρχεται ! Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μικρή και εύκολη διαδρομή  και σε μια μεγαλύτερη και πιο δύσκολη. Τον εξοπλισμό σας λοιπόν ανά χείρας, παπούτσια κατάλληλα για το βουνό και σακίδια και φύγαμε για μια βόλτα στη φθινοπωρινή φύση του Δρυμού της Πάρνηθας.
Θα περπατήσουμε μέσα στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια, σε δύο διαφορετικές διαδρομές, για αρχάριους, αλλά και για πιο έμπειρους πεζοπόρους.
Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι με δωρεάν συμμετοχή !!!
Από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και σας προσκαλούμε, να γνωρίσετε το βουνό αλλά και να έρθετε πιο κοντά στην φύση. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι.
Στην μικρή διαδρομή θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές, θα κινηθούμε σε ήπιο ρυθμό και μπορούν να λάβουν μέρος αρχάριοι και παιδιά 8 ετών και άνω, με κανονική φυσική κατάσταση !
Στην μεγαλύτερη διαδρομή θα έχουμε μεγαλύτερες υψομετρικές διαφορές, θα κινηθούμε σε πιο γρήγορο ρυθμό και μπορούν να λάβουν μέρος άτομα με καλή φυσική κατάσταση και εμπειρία !
Πάρετε λοιπόν την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, για μια βόλτα στο μοναδικού κάλλους ελατόδασος, του δρυμού της Πάρνηθας.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ : http://www.flabouri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου