Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Μουσική Παράσταση Αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλο με Ελεύθερη Είσοδο!


Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο "Πολιτιστική Διαδρομή" που διοργανώνει ο Δήμος Αιγάλεω, οι φίλοι της λαϊκής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μεγάλη λαϊκή μουσική παράσταση αφιέρωμα στον σημαντικό Έλληνα δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής»Ιερά Οδός και Δαρδανελλίων, Τηλέφωνο: 210531116 ) την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013.Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ωστόσο θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Αιγάλεω που αφορά σε όλες τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο : 
Ο Δήμος Αιγάλεω στα πλαίσια της 24ης “Πολιτιστικής Διαδρομής” θέλοντας να τονώσει το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, στοιχεία απαραίτητα στο δύσκολο χρονικό διάστημα που βιώνουμε όλοι μας, και ταυτόχρονα να ανακουφίσει πρακτικά και ουσιαστικά συνανθρώπους μας που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σε όλες τις δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις της «Πολιτιστικής Διαδρομής 2013»
Καταφέραμε φέτος, για πρώτη χρονιά, να προσφέρουμε δωρεάν είσοδο στο κοινό σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις (αφιέρωμα στο Λ. Παπαδόπουλο, συναυλία Χρ. Θηβαίου κ.λ.π.) και καλούμε τους συνδημότες μας, αλλά και το κοινό από άλλες περιοχές, που θα παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, με ευαισθησία να συνδράμουν την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας φέρνοντας μαζί τους στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. γάλα, λάδι, ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη κλπ). Υπάλληλοι και εθελοντές θα παρίστανται για να συγκεντρώνουν και να καταγράφουν τα προσφερόμενα προϊόντα.
Σας προσκαλούμε να αποδείξουμε, όλοι μαζί, την ευαισθησία και τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 
Το φετινό μας σύνθημα είναι “Πολιτισμός και προσφορά....”.


πηγή : http://www.aigaleo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου