Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Athens Beer Festival 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 29 Αυγούστου-11 Σεπτεμβρίου.


 Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 13ης γιορτής Μπίρας η οποία πλέον μετονομάζεται σε Athens Beer Festival (ABF). Το ABF θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά σε νέο επιβλητικό χώρο, τον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από 29 Αυγούστου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου.
 Παρόλο που η Μπίρα θεωρείται προϊόν κατεξοχήν της Βόρειας Ευρώπης όπου και πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μπίρας( Octoberfest, the British Beer Festival) Η Ελλάδα και ειδικότερα η Αθήνα αποτελεί το ιδανικότερο περιβάλλον για να οργανωθεί ένα διεθνές Φεστιβάλ Μπίρας. Η Ελλάδα αποτελεί ήδη τουριστικό πόλο έλξης για τους λαούς με τη μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση Μπίρας όπως Γερμανοί, Άγγλοι, Βέλγοι, Ρώσοι κλπ. Το κλίμα της Ελλάδας και ειδικότερα της Αττικής αποτελεί ίσως το κυριότερο παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών από το εξωτερικό οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε συνδυασμό με ένα φεστιβάλ Μπίρας που θα προσθέσει ιδιαίτερη υπεραξία στις διακοπές τους.


 Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή Μπίρας που συγκεντρώνει περισσότερους από 35,000 επισκέπτες μόνο από την Ελλάδα μεταμορφώνεται σε ένα διεθνές Φεστιβάλ συνάντησης οπαδών της ποιοτικής Μπίρας όπου επισκέπτες από όλη την Ευρώπη θα συνδυάσουν για δύο εβδομάδες διακοπές και γνωριμία με την Αθήνα με μπίρες από όλο τον κόσμο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και διασκέδαση όπως και φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως.
 Όπως κάθε χρόνο οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και εισαγωγείς Μπίρας με πάνω από 150 ετικέτες Μπίρας θα παρελάσουν σε συνδυασμό με τις καλύτερες Μπιραρίες θα προσφέρουν μια γευσηγνωστική πανδαισία που θα συνδυαστεί με live πρόγραμμα που θα συμμετέχουν δεκάδες καλλιτέχνες και γκρουπς που θα πλαισιώσουν τις μοναδικές νύχτες του Φεστιβάλ. Καινούρια στοιχεία από φέτος θα είναι η ειδική παρουσίαση των ελληνικών Μικροζυθοποιών σε συνδυασμό την παρουσίαση παραδοσιακών τοπικών ελληνικών γεύσεων, η πώληση πακέτων που θα συνδυάζουν Φεστιβάλ, διακοπές και ξενάγηση/γνωριμία με την Αθήνα, η πώληση πακέτων συμμετοχής VIP σε φανατικούς επισκέπτες και άλλες εκπλήξεις.
Περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις από το www.athensbeerfest.com.


Το κύριο Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του Athens Beer Festival 2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου