Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου του Φεστιβάλ «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013» με τους Χορευτές του Κόσμου και Ελεύθερη Είσοδο!


Με τους χορευτές του κόσμου (EARTH DANCERS) όπου 400 χορευτές από 31 χώρες θα παρουσιάσουν ένα τριήμερο μουσικοχορευτικό πολυθέαμα στον χώρο του ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου (Λεωφόρος Μαραθώνος ) , θ’ ανοίξει στις 27 Αυγούστου η αυλαία του 3ου Φεστιβάλ «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013» το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των κατοίκων του Δήμου Διονύσου και γνωρίζει απήχηση που ξεπερνάει τα όρια της χώρας μας.

Στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής, στην αγαπημένη μας σκηνή του ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου θα συναντηθούν τετρακόσιοι (400) χορευτές από δώδεκα (12) χώρες, σε μία παράσταση με τίτλο «Χορευτές του Κόσμου – Earthdancers».

Με ρυθμούς από όλο τον κόσμο, οι χορευτές θα ταξιδέψουν τους θεατές από την Ινδονησία και την Γεωργία μέχρι το Μεξικό. Οι καλλιτέχνες προέρχονται από την Ινδονησία, τη Σερβία, την Ινδία, το Μεξικό, την Ιορδανία, τη Γεωργία, την Ισπανία, την Τσεχία, την Πολωνία, τη Λευκορωσία, το Ιράκ και την Ελλάδα.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός επιδιώκει να κάνει τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου