Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

7η Συνάντηση Givethekids: οι Λέξεις θα Γίνουν Ρούχα!


«Ο ραφτάκος των λέξεων» είναι ένα παραμύθι όπου οι λέξεις πλέκονται σε ρούχα αληθινά, που ζεσταίνουν, δροσίζουν και στολίζουν. Αυτό θα κάνουμε και στην παρουσίαση του βιβλίου! Θα μεταμορφώσουμε τις λέξεις του σε ρούχα αληθινά για παιδιά που τα έχουν ανάγκη…Μέχρι το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, έχετε πολύ χρόνο. Κάντε άνω κάτω τις ντουλάπες σας και βρείτε ρούχα για παιδιά, αγόρια ή κορίτσια, έως 5 ετών, αλλά και παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, κούνιες, καροτσάκια και άλλα βρεφικά είδη. Συγκεντρώστε τα και φέρτε τα μαζί σας στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), στις 12 το μεσημέρι.

Θα ακούσουμε το παραμύθι, θα «πλέξουμε» με τις υπογραφές μας το μεγαλύτερο t-shirt που έχετε δει ποτέ, και, το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα κάνουμε χαρούμενους πολλούς γονείς και πολλά παιδιά που θέλουν σήμερα περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας!
Oι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου, η εικονογράφος Ίρις Σαμαρτζή, η ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου που θα μας διαβάσει το παραμύθι και η Γκιβ δε Κιντς φυσικά σας ευχαριστούν και σας περιμένουν… με τα ρούχα σας!
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι,
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
(Ιπποκράτους 118, Αθήνα)


πηγή:http://givethekids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου