Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

1o Φεστιβάλ Προϊόντων από την Πελοπόννησο στην Πλατεία Κλαυθμώνος.



Απ' τις 12 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2012, πρόκειται να διεξαχθεί στην Αθήνα και στην Πλατεία Κλαθμώνος, το 1ο Φεστιβάλ προϊόντων και γεύσεων απ'την Πελοπόννησο.
Την διοργάνωση της έκθεσης έχουν όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου. Το φεστιβάλ υποστηρίζει η αιρετή Περιφέρεια. Οι διοργανωτές, αρχικά, είχαν ορίσει άλλες ημερομηνίες τέλεσης αυτής της έκθεσης, ωστόσο, υπήρξε αλλαγή, για να πέσει η έκθεση κοντά στις εορταστικές ημέρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιτυχία της.


Τα εγκαίνια αυτής της έκθεσης (και όχι μόνο), θα γίνουν στις 6,30 το απόγευμα της 28ης τρέχοντος μηνός. Για την σημαντική αυτή κίνηση, δόθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στην Τρίπολη, σχετική συνέντευξη Τύπου. 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: '' Θα λάβουν μέρος στην έκθεση πιστοποιημένες επιχειρήσεις. Θα επιδιωχθούν πωλήσεις και συνεργασίες. Θα υπάρξουν πολιτιστικά δρώμενα και διοργάνωση ημερίδας''. Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, κ. Ντίνα Νικολάκου, δήλωσε για το θέμα: '' Επιθυμούμε την συνεργασία με τα Επιμελητήρια και με όλους τους παραγωγικούς φορείς. Προωθούμε εμπράκτως τα Πελοποννησιακά προιόντα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Περιφέρειάς μας. Είναι μία κίνηση εξωστρέφειας και η Περιφέρεια σ' αυτά, είναι αρωγός''.
 

Ο υπεύθυνος της εταιρείας που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την προώθηση της έκθεσης, κ. Καραμπίκας, τόνισε, με τη σειρά του, τα εξής: '' Πρόκειται για μία ''γιορτή των Πελοποννησιακών προιόντων'' και του πολιτισμού. Πάνω από πενήντα (50) επιχειρήσεις θα λάβουν μέρος στο γεγονός της Αθήνας. Μιλάμε για κάτι ξεχωριστό, κάτι μοναδικό για την Πελοπόννησο, την πρωτεύουσα και τη χώρα. Μπορούμε ακόμα να δεχθούμε αιτήματα ενδιαφερομένων για συμμετοχή στην έκθεση.
 

Είναι μία στρατηγική κίνηση που βοηθάει την διαφήμιση των προιόντων, την προβολή και την ώθηση αυτών. Σίγουρα δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη αυτή η παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας''.
 

Αναρτήθηκε από AdespotosSyntaktis στις 10:59 μ.μ.

πηγή:http://bestfromgreece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου