Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Διαγωνισμός Φωτογραφίας : «Φωτογραφίζοντας το Αχαρναϊκό τοπίο».


Ο Δήμος Αχαρνών διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με στόχο την ανάδειξη και προβολή της κρυμμένης και ξεχασμένης ομορφιάς της πόλης. Στον ιστότοπο του Δήμου χαρακτηριστικά αναφέρεται:

Περπατώντας στο Αχαρναϊκό αστικό και φυσικό τοπίο είναι σίγουρο ότι μπορείς να ανακαλύψεις σημεία, γωνιές, συνθέσεις που αναδεικνύουν έναν τόπο διαφορετικό.Τόπο άλλοτε όμορφο, συνεχώς  διαφορετικό, βαθειά ιστορικό.Θα βρεις σίγουρα άπειρα ερεθίσματα, κρυμμένες ομορφιές που χάνονται στην δύσκολη πραγματικότητα.Όλα αυτά που κρύβει η πόλη μας, δυστυχώς, δεν έχουν αποτυπωθεί οργανωμένα, δεν έχουν προβληθεί στο ευρύ κοινό.Η φωτογραφία είναι ένα μέσο να προβάλλουμε τον τόπο μας και σε αυτό ζητείται η συμμετοχή σου.Οργανώνουμε λοιπόν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Φωτογραφίζοντας το Αχαρναϊκό τοπίο».
Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από τις 1 Νοεμβρίου 2012 έως τις 26 Απριλίου 2013 και οι καλύτερες φωτογραφίες θα προβάλλονται σε εκθέσεις, άλμπουμ,κ.α. με σκοπό την προβολή της πόλης.Για να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα http://www.acharnes.gr όπου θα βρείτε και τη σχετική αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου