Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Το Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας Καλωσορίζει Τα Χριστούγεννα.

Το Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας προσκαλεί τα παιδιά στις εκδηλώσεις που διοργανώνει εν όψει των Χριστουγέννων.
Για δύο Κυριακές, 9 Δεκεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εργαστήρι χριστουγεννιάτικων στολιδιών, θα φτιάξουν ζαχαρωτά και μπισκότα αλλά και θα ξεφαντώσουν στο ξέφρενο χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου!


Το Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας αποτελεί έναν πολυχώρο δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους στην καρδιά της φύσης μακριά από την πολύβουη και γεμάτη καυσαέριο πόλη.
Μια επίσκεψη στο Πάρκο σημαίνει περιήγηση στο Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων, χαρούμενες ώρες παιχνιδιού κάνοντας τραμπολίνο, αυτοκινητάκια, παίζοντας στον παιδότοπο με τα φουσκωτά παιχνίδια ή απολαμβάνοντας ευχάριστες στιγμές στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Πάρκου.


Κυρίως όμως σημαίνει επαφή με τη φύση αν επιλέξετε να κάνετε πεζοπορία σε ένα μαγευτικό τοπίο, να απολαύσετε την υπέροχη θέα αλλά και να οργανώσετε το δικό σας μπάρμπεκιου στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί γι' αυτό το σκοπό.
Το Πάρκο βρίσκεται στο τέρμα οδού Καραϊσκάκη στα Άνω Λιόσια και περισσότερες πληροφορίες για όσα μπορείτε να δείτε και να βιώσετε εκεί θα μάθετε στο 210 24 86 000 καθώς και στη σελίδα http://www.parnitha.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου