Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Καλλιτεχνικό Καφενείο Αχαρνών : Νέα Σκηνή Δημιουργών.


Στο Καλλιτεχνείο από τον Γενάρη του 2013 ξεκινά το πρόγραμμα/θεσμός "Νέα Σκηνή Δημιουργών". Σκεπτικό αυτής της μέρας (είναι η τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα) είναι νέοι δημιουργοί να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στα πλαίσια του Καλλιτεχνείου και να μην περιοριστούν μοναχά σε αναπαραγωγές κομματιών (αν και μπορεί να περιέχει διασκευές ή και κάποια κομμάτια να "σπάνε" το πρόγραμμα με τα δικά τους κομμάτια)!

Ο τρόπος είναι απλός: στους ήδη υπάρχοντες Καλλιτεχνίτες (καλλιτέχνες εθελοντές/ακτιβιστές/ερασιτέχνες) να προστεθούν και άλλοι με ένα email στο kallitexneio@gmail.com ή σε προσωπική επαφή στο Καλλιτεχνείο Αχαρνών, οδός Αθανασίου Χειλίου 16, Αχαρναί (όπισθεν Λαογραφικού Μουσείου Αχαρνών). Οι ήδη Καλλιτεχνίτες θα "εγκαινιάσουν" το πρόγραμμα στις 30/11 και στις 14/12 και όλοι μαζί από Γενάρη, μπορούν να παρουσιάζουν το νέο αίμα στη μουσική σκηνή της πόλης (κι όχι μόνο)!
Οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί είναι 25 Γενάρη, 22 Φλεβάρη, 29 Μάρτη, 26 Απρίλη (και ανάλογα με τη συμμετοχή μπορεί να επεκταθεί έως τέλους της περιόδου 2012-2013).
Προϋπόθεση συμμετοχής: Εθελοντισμός (εθελούσια συμμετοχή, αφιλοκερδής προσφορά, αλληλέγγυα έκφραση) στην Τέχνη.

Βέβαια, δεν πρόκειται μοναχά για μουσικούς!!!
Το Καλλιτεχνείο επιδιώκει την προσωπική, πρωτότυπη και δημιουργική έκφραση του καθενός, οπότε προσκαλούμε οποιονδήποτε (είτε εκφράζεται μέσω κινηματογράφου, είτε μέσω ζωγραφικής ή φωτογραφίας ή άλλων εικαστικών) να δηλώσει ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό με μότο τον Εθελοντισμό (εθελούσια συμμετοχή, αφιλοκερδής προσφορά, αλληλέγγυα έκφραση) στην Τέχνη.
Πρωταρχικός στόχος δεν είναι η ανάδειξη, όσο η δημιουργία ενός δικτύου Καλλιτεχνιτών, οι οποίοι με το παραπάνω μότο (Εθελοντισμός στη Τέχνη) να προωθήσουν το ίδιο το μήνυμα, μα και τη Τέχνη μέσω της τέχνης τους!!!



πηγή:http://kallitexnikokafeneioaxarnewn.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου