Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ωδείο Φίλιππος Νάκας : Τρεις Προσφορές για Σπουδαστές!

28/8/2012

Ωδείο Φίλιππος Νάκας: Εκπαιδευτικό Έτος 2012 - 2013



Το ωδείο Φίλιππος Νάκας, το κορυφαίο ωδείο της Ελλάδας, λαμβάνοντας υπ όψιν τη γενική συγκυρία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες ξεκινάει δυναμικά το εκπαιδευτικό έτος 2012 - 2013 κάνοντας τρείς (3) εξαιρετικές κινήσεις:
 
1. Δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα για βρέφη και νήπια - Συστήματα Robbie, Teddy, Junior Music Course από 8 έως 15 Σεπτεμβρίου.
Τα απολύτως εξειδικευμένα προγράμματα για βρέφη και νήπια που εφαρμόζονται στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας δημιουργήθηκαν από τη Yamaha Music Europe στη Γερμανία και την Yamaha Music Foundation και χαίρουν ευρείας αποδοχής.
Διδάσκονται από βρεφονηπιαγωγούς - μουσικούς, που έχουν παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια στη Γερμανία. Γονείς και παιδιά διευρύνουν τους ορίζοντές τους, μοιράζονται δημιουργικές μουσικές στιγμές και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα περνάνε υπέροχα!
Τα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα των συστημάτων Robbie, Teddy και Junior Music Course γίνονται κάθε Σεπτέμβριο. Κανείς γονέας δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να διαπιστώσει την ανταπόκριση του παιδιού του στη μουσική!
Για να κρατήσετε θέση στα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα των συστημάτων Robbie, Teddy και Junior Music Course τηλεφωνήστε στο 210 3634000 ή απευθείας στο παράρτημα του Ωδείου που σας εξυπηρετεί (κέντρο Αθήνας, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Κηφισιά, Μελίσσια, Νέα Σμύρνη, Πειραιάς, Αιγάλεω, Χαριλάου Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα).
 
2. Δωρεάν μουσικά όργανα σε νέους σπουδαστές του Ωδείου
Κάθε χρόνο, οι νέοι σπουδαστές του Ωδείου Φίλιππος Νάκας έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μιας σημαντικότατης προσφοράς σε μουσικά όργανα, μιας προσφοράς που εκτιμάται ιδιαιτέρως από όλους εκείνους που, στο ξεκίνημα των μουσικών τους σπουδών, δε χρειάζεται να διαθέσουν χρήματα για την αγορά οργάνου.
 Σε σπουδαστές που εγγράφονται για πρώτη φορά και για ολόκληρο το διδακτικό έτος μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου
 
α. σε προκαταρκτική ή κατωτέρα τάξη του Τομέα Κλασικής Μουσικής (μάθημα πιάνου, βιολιού, βιολοντσέλου, τρομπέτας, τρομπονιού, σαξοφώνου, φλάουτου, κλαρινέτου ή κιθάρας),
 β. ή σε 1ο - 2ο επίπεδο των Τομέων:
  • Μοντέρνας Μουσικής (μάθημα jazz πιάνου, σαξοφώνου, ηλ. κιθάρας, ηλ. μπάσου ή ντραμς),
  • Παραδοσιακής - Λαϊκής Μουσικής (μάθημα κλαρίνου, βιολιού ή μπουζουκιού)
  • Ταχύρυθμων Μαθημάτων πιάνου, αρμονίου ή κιθάρας
  • Αρμονίου
με χρήση πιστωτικής κάρτας (έως 12 άτοκες δόσεις) ή με εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ δωρεάν τα εξής μουσικά όργανα:
Βιολί, Βιολοντσέλο, Τρομπέτα, Σαξόφωνο άλτο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Κλασική κιθάρα, Ακουστική κιθάρα, Ηλεκτρική κιθάρα με ενισχυτή, θήκη και ζώνη, Ηλεκτρικό μπάσο με ενισχυτή, θήκη και ζώνη,drums, παραδοσιακό κλαρίνο, 4χορδο μπουζούκι.
 
Επίσης ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ως παρακαταθήκη για ένα χρόνο, πιάνο Yamaha U1 ή Yamaha B1, το οποίο ο σπουδαστής χρησιμοποιεί εντελώς δωρεάν για ένα διδακτικό έτος. Μετά την παρέλευση του έτους, έχει τη δυνατότητα είτε να επιστρέψει το πιάνο, είτε να το αγοράσει σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή και με 24 άτοκες δόσεις.
Τέλος προσφέρονται σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή τα εξής όργανα:
Yamaha Clavinova CLP 430 (από 1.851 € > 1.480 €) ή Yamaha Clavinova CLP 430 PE (από 2.200 € > 1.680 €) σε 24 άτοκες δόσεις και Αρμόνιο Yamaha PSR E233 από 175 € > 125 € σε 12 άτοκες δόσεις.
 
Τέλος όλοι οι σπουδαστές του Ωδείου, παλιοί και νέοι, έχουν έκπτωση έως 15% για αγορά μετρητοίς οποιουδήποτε μουσικού οργάνου, εξαιρουμένων των προϊόντων που πωλούνται σε προσφορά.
 
3. Μειώσεις διδάκτρων για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013
Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας προβαίνει σε:
  • σοβαρές μειώσεις διδάκτρων, που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν έως και το 17% (1,7 μήνες λιγότερα δίδακτρα).
Παράλληλα παρέχει:
  • επιπλέον έκπτωση 3% για την πληρωμή των διδάκτρων σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας,
  • έκπτωση 7% για εφάπαξ εξόφληση των ετησίων διδάκτρων μέχρι τις 30 Οκτωβρίου,
  • έκπτωση 20% στο ποσό της εγγραφής για τους επανεγγραφόμενους μαθητές του.
Φυσικά δεν θα υπάρχει η παραμικρή έκπτωση στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ωδείου, αλλά μόνο δημιουργική ένταση και η πεποίθηση ότι μπορούμε και συνεχίζουμε δυναμικά στην κορυφή, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση μαθητών και γονέων σε πείσμα των δυσκολιών αυτής της περιόδου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωήσετε με την γραμματεία του ωδείου στο 210-3634000

Πηγή : http://www.nakas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου