Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στο Δήμο Περιστερίου!



O Δήμος Περιστερίου διοργανώνει τις καθιερωμένες εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2012» στα νέα θέατρα «Τέχνη στην Πέτρα» και «Ελιά & Δάφνη» του Άλσους Περιστερίου, στο θέατρο «Φοίνικας», καθώς επίσης και στις γειτονιές της πόλης μας. 

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον των Περιστεριωτών και να τους ψυχαγωγήσουν δωρεάν αυτόν το δυσκολότερο μήνα των τελευταίων δεκαετιών για ολόκληρη τη χώρα μας. 



Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σε μήνυμά του προς τους συμπολίτες του, τονίζει ότι: «Όλοι σήμερα βιώνουν μια πρωτοφανή σε αγριότητα και ένταση κρίση. Δεδομένα για πολλά χρόνια καταρρέουν και η ανασφάλεια και η απογοήτευση κυριαρχούν. Πολλά χάνονται, όμως αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαθεί είναι η αξιοπρέπειά μας, η συνοχή, η αλληλεγγύη μας. Το Περιστέρι είναι η πόλη μας, μια πόλη τίμιων και εργατικών ανθρώπων, που έχουν μάθει να αγωνίζονται με ψηλά το κεφάλι και να τα καταφέρνουν, χωρίς να χάνουν την ανθρωπιά τους, χωρίς να ξεχνούν την αξία της αλληλεγγύης, της ανθρώπινης ζεστασιάς, της αγάπης. Η πόλη μας αυτές τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ξεδιπλώνει το ανθρώπινό της πρόσωπο και με όχημα τον πολιτισμό φέρνει τους πολίτες της πιο κοντά. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που προγραμματίσαμε για σας έχουν μια στόχευση, να έρθουμε όλοι πιο κοντά, τα χέρια να σφιχτούν, οι ματιές να συναντηθούν και όλοι να γίνουμε πιο αισιόδοξοι. Το έχουμε ανάγκη. Το αξίζουμε».

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο, ώρα έναρξης 20:00.


To πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα το βρείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου