Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν Καρδιολογικός Έλεγχος για Παιδιά στο ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ.

                                       

                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών (14/02), η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ προσφέρει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε παιδιά ο οποίος περιλαμβάνει Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς και Καρδιολογική εξέταση. 
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται, από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, κατόπιν ραντεβού τα οποία θα κλείνονται στο τηλέφωνο 210 63 83 504, από την Παρασκευή 14/02 έως και την Δευτέρα 17/02/14 και ώρες 10:00 έως 18:00. Η προσφορά αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό ραντεβού και είναι απαραίτητη η προσκόμιση βιβλιαρίου υγείας του ασφαλιστικού φορέα του παιδιού. 

Οι συγγενείς καρδιοπάθειες παρουσιάζονται με συχνότητα 0,8-1,2% παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα κάθε χρόνο γεννιούνται περίπου 1.000 βρέφη με συγγενείς καρδιοπάθειες. Υπολογίζεται δε ότι 40.000 έως 50.000 έφηβοι πάσχουν από τη συγκεκριμένη νόσο. Η έγκαιρη διάγνωση, η κατάλληλη χειρουργική και φαρμακευτική αντιμετώπιση και η συχνή παρακολούθηση σε εξειδικευμένα κέντρα μπορούν να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους ασθενείς. 
Με σκοπό την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ δημιούργησε πρόσφατα δύο νέα ιατρικά τμήματα, Παιδοκαρδιολογίας και Παιδοκαρδιοχειρουργικής, που φιλοδοξούν να γίνουν σημείο αναφοράς στην Παιδοκαρδιολογία και την Παιδοκαρδιοχειρουργική στη χώρα μας, προσφέροντας 
εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείς καρδιοπάθειες. Τα νέα αυτά τμήματα που έχουν στελεχωθεί με το πλέον καταρτισμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με τεχνολογία αιχμής, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά έμπρακτα, την ολοκληρωμένη προσήλωση του Ομίλου ΙΑΣΩ στη φροντίδα της μητέρας και του παιδιού. Ήδη ένας σημαντικός αριθμός καρδιολογικών και 
καρδιοχειρουργικών περιστατικών έχει αντιμετωπισθεί με επιτυχία.

πηγή : http://www.iaso.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου