Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Φλαμπούρι : Διπλή Πεζοπορική Βόλτα στην Πάρνηθα.



Δύο πεζοπορίες για την Κυριακή 21 Απριλίου. 
Την Κυριακή που μας έρχεται θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μικρή διαδρομή και εύκολη και σε μια πιο μεγάλη και πιο δύσκολη. Φορέστε τα μποτάκια σας, βουτήξτε τα σακίδια και ελάτε για μια αναζωογονητική βόλτα στον καθαρό αέρα, του ελατοδάσους της Πάρνηθας.
Θα περπατήσουμε μέσα στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια του δρυμού, σε δύο διαφορετικές διαδρομές, για αρχάριους, αλλά και για πιο έμπειρους πεζοπόρους.
Δωρεάν συμμετοχή !!!
Από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και σας προσκαλούμε, να γνωρίσετε το βουνό αλλά και να έρθετε πιο κοντά στην φύση. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι.
Στην μικρή διαδρομή θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές, θα κινηθούμε σε ήπιο ρυθμό και μπορούν να λάβουν μέρος, αρχάριοι και παιδιά 8 ετών και άνω, με κανονική φυσική κατάσταση !
Στην μεγαλύτερη διαδρομή θα έχουμε μεγαλύτερες υψομετρικές διαφορές, θα κινηθούμε σε πιο γρήγορο ρυθμό και μπορούν να λάβουν μέρος άτομα, με καλή φυσική κατάσταση !
Πάρετε λοιπόν την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, για μια βόλτα στο μοναδικού κάλλους ελατόδασος, του δρυμού της Πάρνηθας.

Λεπτομέρειες

Ώρα συγκέντρωσης στο Φλαμπούρι ~10:30΄
Ώρα εκκίνησης από το Φλαμπούρι 11:00΄

Ώρες πεζοπορίας μικρής διαδρομής ~2:30΄ώρες, βαθμός δυσκολίας Α΄
Ώρες πεζοπορίας μεγαλύτερης διαδρομής ~4:30΄ώρες, βαθμός δυσκολίας Α΄+
Βαθμός δυσκολίας Α΄(Εύκολη πεζοπορική διαδρομή, διάρκειας μέχρι 5 ωρών και μέχρι 300μ. θετική υψομετρική διαφορά. Μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι). 
Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας
μέσα στο καταφύγιο, στην λίστα συμμετεχόντων της πεζοπορίας.

Βασικός Εξοπλισμός

Ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά, Σακίδιο πλάτης, Τζάκετ-Αδιάβροχο, Φαρμακείο.
Να υπολογίζετε ότι στο βουνό η θερμοκρασία είναι 5-6 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.

Πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 24 646 66 και 6972 256215.
E-mail: info@flabouri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου