Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Φλαμπούρι:Πεζοπορική βόλτα στην Πάρνηθα το Σάββατο 13 Απριλίου.



Πεζοπορική βόλτα στον δρυμό της Πάρνηθας,το Σάββατο 13 Απριλίου.
Η φύση ανθίζει και αλλάζει χρώματα. Το Σάββατο έχουμε πεζοπορική βολτίτσα στο αγαπημένο μας βουνό. Πάρτε τα σακίδια σας, φορέστε παπούτσια άνετα για το βουνό και πάμε να χαθούμε στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια δρυμού.
Στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά (8 ετών και άνω που μπορούν να περπατήσουν άνετα τόσες ώρες σε μονοπάτια), κάνοντας μια αναζωογονητική βόλτα μέσα στον καθαρό αέρα και τις μυρωδιές του δάσους.
Δωρεάν συμμετοχή !!!
Από το καταφύγιο Φλαμπούρι θα ξεκινήσουμε μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το βουνό και την απίστευτη ομορφιά της Πάρνηθας. Η  διαδρομή θα είναι κυκλική, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές και θα κινηθούμε σε ήπιους ρυθμούς, κυρίως μέσα από ορεινά μονοπάτια, ενώ στην μέση περίπου της διαδρομής θα έχουμε 10λεπτο διάλειμμα. Πάρτε την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, για μια πανέμορφη βόλτα στο ελατόδασος, της Πάρνηθας.

Λεπτομέρειες

Ώρα συγκέντρωσης στο Φλαμπούρι ~10:30΄
Ώρα εκκίνησης από το Φλαμπούρι 11:00΄

Ώρες πεζοπορίας ~3:00΄ ώρες.
Βαθμός δυσκολίας Α΄
Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας μέσα στο καταφύγιο, στην λίστα συμμετεχόντων της πεζοπορίας.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:http://www.flabouri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου