Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η Γυναίκα Έχει την Τιμητική της στο Δήμο Φυλής.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας διοργανώνουν ο Δήμος Φυλής και η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» (Δημαρχείο) στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η κα. Σταυρούλα Δήμου ( Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής), η κα. Τασούλα Παμουκτσόγλου(Εκπρόσωπος Ένωσης Γυναικών Ελλάδος – Δρ. Κοινωνιολογίας), η κα. Κάλλη Καρατζά ( συγγραφέας), η κα. Νίκη Ρουμπάνη (Πρόεδρος Δικτύου Γυναικών Ευρώπης – Εκπαιδευτικός), κα. Βέφα Αλεξιάδου (Επιχειρηματίας), η κυρία Νατάσα Γκουτσικίδου (συγγραφέας), καθώς και εκπρόσωπος από το Άλμα Ζωής.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την αξία της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή και τον ρόλο της εντός και
εκτός της οικογένειας σήμερα, σε μια εποχή που η κοινωνία δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Παράλληλα, οι ομιλήτριες, μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις, θα προσεγγίσουν τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες σε όλους τους ρόλους της (ως μητέρες, σύζυγοι, νοικοκυρές, εργαζόμενες).
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν σημαντικές γυναίκες που διακρίνονται για τη συμβολή τους στην κοινωνία και ειδικότερα μία γυναίκα από κάθε δημοτική ενότητα. Επίσης θα βραβευθούν οι γυναικείες αθλητικές ομάδες του Δήμου Φυλής (μπάσκετ, βόλλευ και πάλη).
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τις μελωδίες της γυναικείας χορωδίας του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου.


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου