Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

4ο adidas Open Run, 19/9/2012 Πάρκο Αντ. Τρίτση, Ίλιον στις 19:00





H adidas σου δείχνει το δρόμο ...

Η adidas σε καλεί να λάβεις μέρος στο adidas Open Run, μια μοναδική running εμπειρία, πολύ διαφορετική από ότι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Αν αγαπάς το τρέξιμο, όποια και αν είναι η ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, έλα με την παρέα σου σε ένα από τα adidas Open Run και άφησε την adidas να σου «δείξει το δρόμο» με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!


4ο adidas Open Run
Δες την πόλη σου αλλιώς! Η 
adidas σου δείχνει το δρόμο στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση!

Το ήξερες πως στην Αθήνα υπάρχουν πολλές ομόρφες διαδρομές για να τρέχεις; Μετά το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την Παραλία του Φαλήρου, η adidas σου δείχνει το δρόμο στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση, σε μία υπέροχη καταπράσινη διαδρομή!

Όποια κι αν είναι η ηλικιά σου ή η φυσική σου κατάσταση, έλα να τρέξεις ελεύθερα, χωρίς χρονόμετρο, με το δικό σου στυλ, την Τετάρτη 19/09, στο 4ο adidas Open Run, που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση (Ίλιον)! Η εκκίνηση θα δοθεί στις 19.00! Εξειδικευμένοι προπονητές της adidas καθώς και adidas running experts θα βρίσκονται εκεί για να παρέχουν συμβουλές και προπονητικά tips καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής.
Αν και για σένα το τρέξιμο δεν είναι μόνο μία αθλητική δραστηριότητα, αλλά πάθος, διασκέδαση και τρόπος ζωής, διέδωσέ το και έλα να τρέξεις παρέα με την adidas running team!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου