Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού : Καθαρή Πόλη με τη Συμμετοχή Όλων.

Αγαπητοί συνδημότες, 

Οι μεγάλεs περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση και οι μειώσεις προσωπικού που έχουν επιβληθεί το τελευταίο διάστημα, προκαλούν σοβαρά προβλήματα και στο Δήμο μαs και κυρίωs στην υπηρεσία Περιβάλλοντος και Καθαριότnταs. 

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη σωστή εξυπηρέτηση των κατοίκων και για την ποιότητα ζωns στην πόλη, ενώ μαs στερούν τους πόρουs ακόμη και για τις πιο βοσικές ανάγκεs τns υπnρεσίαs. 



Οι εργαζόμενοι προσπαθούν με φιλότιμο, να καλύψουν τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργπθεί από τις συvταξιοδοτήσειs προσωπικού και την απαγόρευση των προσλήψεων. 

Ωs Δήμος διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις αυθαίρετεs περικοπές που το Μνημόνιο επιβάλλει. Διεκδικούμε από την κυβέρνηση τα απαραίτητα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μαs προς εσάs και σ' αυτό ζnτάμε τη συμπαράσταση σας. 

Ζητάμε όμωs από εσάs και κάτι άλλο. Τn συνεργασία και τη συμμετοχή σας. Το σεβασμό στον γείτονα και το περιβάλλον. Την τήρηση κάποιων βασικών κανόνων που αφορούν στην καθαριότπτα τns πόλns, για να κάνουμε όλοι μαζί την καθημερινότητα μαs καλύτερη.



Ανακυκλώνουμε. Ρίχνουμε στous μπλε κάδουs μόνο ανακυκλώσιμα υλικά (μέταλλα, γυαλί, χαρτιά, πλαστικό). 




Καλούμε στη Γραμμή του Δημότη στο τηλ. 210 - 26.14.400, από Δευτέρα έωs Παρασκευή, 8.00-15.00, για θέματα καθαριότnταs, πρασίνου, ηλεκτροφωτισμού, λακκούβεs oτous δρόμουs και για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα καθnμερινότnταs. 

Δεν Βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, στρώματα, κλπ.) στο δρόμο, στο πεζοδρόμιο ή σε κοινόχρηστους χώρους, πριν επικοινωνήσουμε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου στο τηλ. 210- 26.14.400. 
Δεν αφήνουμε στα πεζοδρόμια και στο δρόμο οικοδομικά υλικά, μπάζα, κ.α. Ο Δήμοs δεν υποχρεούται να τα απομακρύνει, γίνεται με φροντίδα του ίδιου του δημότη. 

                                                                   


...γιατί μια καθαρή πόλη είναι υπόθεση όλων μαs.

ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος             ο Δήμαρχος
Ιωάννηs Ελαιοτριβάρης                      Νίκοs Σαράντηs

πηγή:http://www.agan.gov.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου